Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Cite this document
Bošnjaković, N. (2014). Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578
Bošnjaković, Nikolina. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578
Bošnjaković, Nikolina. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578
Bošnjaković, N. (2014). 'Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578
Bošnjaković N. Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 September 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578
N. Bošnjaković, "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578