Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document
Pavlović, N. (2020). Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373
Pavlović, Nika. "Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373
Pavlović, Nika. "Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373
Pavlović, N. (2020). 'Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373
Pavlović N. Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373
N. Pavlović, "Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373