Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Cite this document
Čančarević, K. (2023). Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031
Čančarević, Katarina. "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031
Čančarević, Katarina. "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031
Čančarević, K. (2023). 'Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031
Čančarević K. Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031
K. Čančarević, "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031