diplomski rad
Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje

Majstorović, Tamara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Majstorović, T. (2017). Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433

Majstorović, Tamara. "Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433

Majstorović, Tamara. "Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433

Majstorović, T. (2017). 'Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433

Majstorović T. Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433

T. Majstorović, "Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.