Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document
Majstorović, T. (2017). Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433
Majstorović, Tamara. "Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433
Majstorović, Tamara. "Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433
Majstorović, T. (2017). 'Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433
Majstorović T. Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2025 February 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433
T. Majstorović, "Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353433