diplomski rad
Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka

Grbeš, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Grbeš, J. (2022). Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509

Grbeš, Josipa. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509

Grbeš, Josipa. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509

Grbeš, J. (2022). 'Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.08.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509

Grbeš J. Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 06.08.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509

J. Grbeš, "Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.