Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Spajić, L. (2023). Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151
Spajić, Laura. "Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151
Spajić, Laura. "Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151
Spajić, L. (2023). 'Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151
Spajić L. Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151
L. Spajić, "Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151