master's thesis
Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres

Spajić, Laura
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Spajić, L. (2023). Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151

Spajić, Laura. "Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151

Spajić, Laura. "Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151

Spajić, L. (2023). 'Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151

Spajić L. Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 July 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151

L. Spajić, "Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:653151

Please login to the repository to save this object to your list.