diplomski rad
Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda

Đurđica Huzjak (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Huzjak, . (2014). Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216

Huzjak, Đurđica. "Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216

Huzjak, Đurđica. "Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216

Huzjak, . (2014). 'Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216

Huzjak . Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216

. Huzjak, "Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216