Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad
Huzjak, Đ. (2014). Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216
Huzjak, Đurđica. "Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216
Huzjak, Đurđica. "Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216
Huzjak, Đ. (2014). 'Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216
Huzjak Đ. Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216
Đ. Huzjak, "Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216