Naslov (engleski) | Flour - Bread '15 : Proceedings of the 8th International Congress Flour - Bread '15 |
Naslov (hrvatski) | Brašno - Kruh '15 |
Autor | Saša Ajredini |
Autor | Martina Andrejaš |
Autor | Azem Avdić |
Autor | Gordan Avdić |
Autor | Hrvoje Babić |
Autor | Nada Barišić |
Autor | Monika Bartalné-Berceli |
Autor | Saulius Bliznikas |
Autor | Marija Bodroža-Solarov |
Autor | Saulo Borges |
Autor | Jovana Brkljača |
Autor | Ivana Čabarkapa |
Autor | Frane Čačić Kenjerić |
Autor | Ruta Cesnuleviciene |
Autor | Ingmars Cinkmanis |
Autor | Irena Colić Barić |
Autor | Nikolina Čukelj |
Autor | Duška Ćurić |
Autor | Jaroslav Czyż |
Autor | Gordana Dimić |
Autor | Marek Domin |
Autor | Branimir Dukić |
Autor | Stojanka Dukić |
Autor | Agata Durak |
Autor | Dariusz Dziki |
Autor | Tamara Efendić |
Autor | Bojana Filipčev |
Autor | Teresa Fonovich |
Autor | Goran Gagula |
Autor | Ruta Galoburda |
Autor | Urszula Gawlik-Dziki |
Autor | Szilveszter Gergely |
Autor | Marija Grgić |
Autor | Sunčica Guberac |
Autor | Vlado Guberac |
Autor | Edina Hadžiomerović |
Autor | Mirjana Hruškar |
Autor | Marie Hrušková |
Autor | Tea Ištvanić |
Autor | Marko Ivić |
Autor | Eszter Izsó |
Autor | Danute Jablonskyte-Rasce |
Autor | Dubravka Jambrec |
Autor | Sigita Janaviciene |
Autor | Pavle Jovanov |
Autor | Marko Jukić |
Autor | Daina Karklina |
Autor | Maja Karnaš |
Autor | Ilona Keriene |
Autor | Dace Klava |
Autor | Daliborka Koceva Komlenić |
Autor | Paola Kolak |
Autor | Katarzyna Kozłowicz |
Autor | Arta Kronberga |
Autor | Marina Krpan |
Autor | Vinko Krstanović |
Autor | Jelena Krulj |
Autor | Zbigniew Krzysiak |
Autor | Tihana Kunić |
Autor | Alojzije Lalić |
Autor | Jasmina Lukinac |
Autor | Anamarija Mandić |
Autor | Audrone Mankeviciene |
Autor | Sonja Marić |
Autor | Nikola Maričić |
Autor | Krešimir Mastanjević |
Autor | Kristina Mastanjević |
Autor | Dijana Miličević |
Autor | Selma Mujdanović |
Autor | Nedreta Mujkić |
Autor | Nataša Nedeljković |
Autor | Dubravka Novotni |
Autor | Josipa Pavičić |
Autor | Cristina Pérez-Coll |
Autor | Mladenka Pestorić |
Autor | Kristina Petrčić |
Autor | Sonja Petrović |
Autor | Dragana Plavšić |
Autor | Mirjana Polimac |
Autor | Đorđe Psodorov |
Autor | Tatjana Rakcejeva |
Autor | Juhasz Réka |
Autor | Ivana Rumbak |
Autor | Ivan Ružić |
Autor | Marijana Sakač |
Autor | Nikola Sakač |
Autor | Andras Salgó |
Autor | Łukasz Sęczyk |
Autor | Maida Selmić |
Autor | Valeria Sfara |
Autor | Ljubiša Šarić |
Autor | Gordana Šimić |
Autor | Olivera Šimurina |
Autor | Liga Skudra |
Autor | Vedran Slačanac |
Autor | Evita Straumite |
Autor | Ivica Strelec |
Autor | Ivan Švec |
Autor | Michal Świeca |
Autor | Petra Tudor |
Autor | Kristina Vacek |
Autor | Agnese Vecstaudza |
Autor | Natalija Velić |
Autor | Bojana Voučko |
Autor | Ivna Vrana Špoljarić |
Autor | Marija Vukobratović |
Autor | Jelena Zagorska |
Autor | Dubravka Živoder |
Urednik | Daliborka Koceva Komlenić |
Urednik | Marko Jukić |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Sažetak (engleski) | Proceedings contains 28 original research articles presented at 8th International Congress Flour – Bread ’15 and 10th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno – Kruh ’15 |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Zbornik radova s konferencije |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Naslov serije | Flour - Bread |
Naslov serije | Brašno - Kruh |
Broj stranica | 258 |
p-ISSN | 1848-2562 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:047759 |
Datum objave tiskanog izdanja | 2016 |
Skup | Naziv: 8th International Congress Flour - Bread '15 [and] 10th Croatian Congress of Cereal Technologists Kratica: Flour - Bread Lokacija: Opatija, Hrvatska Datum početka: 2015-10-29 Datum završetka: 2015-10-30 |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek |
Mjesto izdavanja | Osijek |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Javna napomena | Organized by: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek ; International Association for Cereal Science and Technology (ICC) |
Datum i vrijeme pohrane | 2019-06-04 12:45:21 |