Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Pek, V. (2023). Proizvodnja hladno prešanog bademovog ulja i stabilizacija s antioksidansima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:803368
Pek, Valentina. "Proizvodnja hladno prešanog bademovog ulja i stabilizacija s antioksidansima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:803368
Pek, Valentina. "Proizvodnja hladno prešanog bademovog ulja i stabilizacija s antioksidansima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:803368
Pek, V. (2023). 'Proizvodnja hladno prešanog bademovog ulja i stabilizacija s antioksidansima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:803368
Pek V. Proizvodnja hladno prešanog bademovog ulja i stabilizacija s antioksidansima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:803368
V. Pek, "Proizvodnja hladno prešanog bademovog ulja i stabilizacija s antioksidansima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:803368