master's thesis
Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa

Horvat, Andrea (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Horvat, A. (2017). Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat, Andrea. "Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat, Andrea. "Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat, A. (2017). 'Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat A. Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2020 August 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

A. Horvat, "Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Islandora Bookmark - Please login to use this feature