master's thesis
Effect of extrusion on the properties of mixtures of wheat flour and brewer’s spent grain

Andrea Horvat (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document

Horvat, A. (2017). Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat, Andrea. "Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat, Andrea. "Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat, A. (2017). 'Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat A. Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2019 October 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

A. Horvat, "Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579