master's thesis
Sinteza biodizela u mikroreaktorima upotrebom komercijalne i nepročišćene lipaze porijeklom iz Thermomyces lanuginosus

Marta Ostojčić (2018)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering
Cite this document

Ostojčić, M. (2018). Sinteza biodizela u mikroreaktorima upotrebom komercijalne i nepročišćene lipaze porijeklom iz Thermomyces lanuginosus (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561071

Ostojčić, Marta. "Sinteza biodizela u mikroreaktorima upotrebom komercijalne i nepročišćene lipaze porijeklom iz Thermomyces lanuginosus." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561071

Ostojčić, Marta. "Sinteza biodizela u mikroreaktorima upotrebom komercijalne i nepročišćene lipaze porijeklom iz Thermomyces lanuginosus." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561071

Ostojčić, M. (2018). 'Sinteza biodizela u mikroreaktorima upotrebom komercijalne i nepročišćene lipaze porijeklom iz Thermomyces lanuginosus', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561071

Ostojčić M. Sinteza biodizela u mikroreaktorima upotrebom komercijalne i nepročišćene lipaze porijeklom iz Thermomyces lanuginosus [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2020 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561071

M. Ostojčić, "Sinteza biodizela u mikroreaktorima upotrebom komercijalne i nepročišćene lipaze porijeklom iz Thermomyces lanuginosus", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561071

Islandora Bookmark - Please login to use this feature