Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Cereal Technology
Cite this document
Petrović, M. (2014). Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović, Manja. "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović, Manja. "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović, M. (2014). 'Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović M. Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2025 April 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
M. Petrović, "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855