Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Cereal Technology
Cite this document
Petrović, M. (2014). Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović, Manja. "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović, Manja. "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović, M. (2014). 'Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović M. Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2023 March 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
M. Petrović, "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855