master's thesis
Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja

Petrović, Manja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Petrović, M. (2014). Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855

Petrović, Manja. "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855

Petrović, Manja. "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855

Petrović, M. (2014). 'Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855

Petrović M. Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2020 October 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855

M. Petrović, "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855

Islandora Bookmark - Please login to use this feature