master's thesis
Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva

Kajić, Dragana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Kajić, D. (2015). Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

Kajić, Dragana. "Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

Kajić, Dragana. "Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

Kajić, D. (2015). 'Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

Kajić D. Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 May 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

D. Kajić, "Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

Please login to the repository to save this object to your list.