master's thesis
Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva

Dragana Kajić (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations
Cite this document

Kajić, D. (2015). Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

Kajić, Dragana. "Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

Kajić, Dragana. "Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

Kajić, D. (2015). 'Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

Kajić D. Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2020 February 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

D. Kajić, "Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209442

Islandora Bookmark - Please login to use this feature