Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Food Engineering
Cite this document
Mandura, D. (2021). Utjecaj hladnog prešanja sjemenke lana na proizvodnju ulja i stabilizacija ulja antioksidansima (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987478
Mandura, Diana. "Utjecaj hladnog prešanja sjemenke lana na proizvodnju ulja i stabilizacija ulja antioksidansima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987478
Mandura, Diana. "Utjecaj hladnog prešanja sjemenke lana na proizvodnju ulja i stabilizacija ulja antioksidansima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987478
Mandura, D. (2021). 'Utjecaj hladnog prešanja sjemenke lana na proizvodnju ulja i stabilizacija ulja antioksidansima', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 12 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987478
Mandura D. Utjecaj hladnog prešanja sjemenke lana na proizvodnju ulja i stabilizacija ulja antioksidansima [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 November 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987478
D. Mandura, "Utjecaj hladnog prešanja sjemenke lana na proizvodnju ulja i stabilizacija ulja antioksidansima", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987478