doctoral thesis
Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Barišić, V. (2022). Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

Barišić, Veronika. "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

Barišić, Veronika. "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

Barišić, V. (2022). 'Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

Barišić V. Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2022 June 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

V. Barišić, "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

Please login to the repository to save this object to your list.