Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Meat and Fish Technology
Cite this document
Šakić, I. (2014). Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:460699
Šakić, Ivan. "Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:460699
Šakić, Ivan. "Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:460699
Šakić, I. (2014). 'Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:460699
Šakić I. Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2025 March 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:460699
I. Šakić, "Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:460699