Pages
- Suman, Kristina Utjecaj tehnoloških parametara, dodataka i mikrobne populacije na kvalitetu Slavonskog kulena
- Krezić, JosipaAdsorpcija fenolnih i hlapljivih komponenata sokova višnje i maline na celulozu te stabilnost formuliranih kompleksa
- Molnar, MajaAntioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifungalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane
- Flanjak, IvanaAntioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja
- Romić, ŽeljkaArsen u podzemnoj vodi osječkog vodocrpilišta i oksidacija arsenita pri kondicioniranju vode
- Gugić, MirkoBiološka vrijednost i kvaliteta ulja masline sorte Oblica u odnosu na područje uzgoja
- Cvetković, TanjaDobivanje i karakterizacija ulja sjemenki hrvatskih sorti paprike Capsicum annuum l. te njegova primjena u prehrambenoj industriji i gastronomiji
- Lončarić, MelitaInhibicija lipooksigenaze derivatima kumarina, rodanina i tiazolidindiona
- Koceva Komlenić, DaliborkaIspitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodatka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova
- Jurković, MartinaIzloženost hrvatske populacije slobodnom i maskiranim oblicima deoksinivalenola
- Ačkar, ĐurđicaIzoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice
- Novak, IvanaKarakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda
Pages