Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Milk Technology
Cite this document
Ivešić, I. (2016). Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286
Ivešić, Ivona. "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286
Ivešić, Ivona. "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286
Ivešić, I. (2016). 'Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286
Ivešić I. Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2025 February 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286
I. Ivešić, "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286