master's thesis
Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza

Mirjana Romić (2019)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document

Romić, M. (2019). Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić, Mirjana. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić, Mirjana. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić, M. (2019). 'Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić M. Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2020 April 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

M. Romić, "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Islandora Bookmark - Please login to use this feature