master's thesis
Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza

Romić, Mirjana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Romić, M. (2019). Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić, Mirjana. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić, Mirjana. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić, M. (2019). 'Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 10 August 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić M. Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2022 August 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

M. Romić, "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Please login to the repository to save this object to your list.