Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document
Romić, M. (2019). Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952
Romić, Mirjana. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952
Romić, Mirjana. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952
Romić, M. (2019). 'Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952
Romić M. Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2025 April 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952
M. Romić, "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952