Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Meat and Fish Technology
Cite this document
Zmaić, K. (2019). Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409
Zmaić, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409
Zmaić, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409
Zmaić, K. (2019). 'Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409
Zmaić K. Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2025 February 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409
K. Zmaić, "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409